Про тимчасове призупинення навчання у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах району

КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

НАКАЗ

від «12» лютого 2018 року № 68

Про тимчасове призупинення навчання у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах району

Відповідно до статті 32 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», керуючись статтею 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», навиконання розпорядження Києво‑Святошинської районної державної адміністрації Київської області від 12.02.2018 № 95 «Про призупинення навчання у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах Києво-Святошинського району Київської області»,враховуючи результати моніторингу стану відвідування учнями навчальних закладів та з метою недопущення виникнення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань, розповсюдження захворюваності серед учасників навчально-виховного процесу,

Н А К А З У Ю:

1. Призупинити навчання у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах району комунальної форми власності з 13 до 23 лютого 2018 року включно.

2. Керівникам загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів:

2.1 Організувати проведення інструктажів з безпеки життєдіяльності з учасниками навчально-виховного процесу, зокрема з питань пожежної безпеки, поведінки на дорогах і вулицях, на водних об’єктах тощо.

2.2 На період тимчасового призупинення навчального процесу відмінити проведення навчальних, культурних, спортивних, методичних та інших масових заходів.

2.3 Вжити заходів щодо забезпечення виконання навчальних планів та програм шляхом інтенсифікації навчання та організації навчального процесу за дистанційною формою через мережу Інтернет. При необхідності внести зміни до розкладу проведення занять.

2.4 Організовувати проведення роз’яснювальної роботи серед учнів, працівників навчального закладу, батьків про недопущення розповсюдження захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції та способи запобігання епідемічним ускладненням.

3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Начальник відділу освіти М.М. Івашко

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.